Referenties

Lisa:

In 2016 is er een einde gekomen aan het onnodig crashdiëten, de daarop volgende teleurstellingen en het uitstellen van mijn doelen.

Het moment dat ik PUUR ontdekte, sprak het concept en de methode mij enorm aan. Gedaan met mezelf tevergeefs uit te hongeren en lekker MAAR gezonde voeding te implementeren in mijn dagelijkse routine. Met de nodige coaching, adviezen en paraatheid vond ik de juiste formule voor mijn lichaam en mindset. Zo ging ik aan de slag zowel op vlak van voeding als van sport. De kilo's vlogen eraf door inzet en doorzettingsvermogen. Zo behaalde ik mijn doel van -30kg!

Dankzij PUUR ben ik reeds een jaar op mijn gewicht en energieker dan ooit tevoren!

 

Coach Christel Meulemans over May, Helga en Suzy:

May was sterk gemotiveerd, het was voor mij een uitdaging om haar opnieuw te léren eten, met een regelmaat, iedere dag opnieuw. Ze dacht dat afvallen gelijk was aan zo weining mogelijk eten. Toen ze hoorde dat ze vanaf nu 5-6 keer per dag zou gaan eten, was er voornamelijk ongeloof. Toch zette ze door. Ik bewonder May om haar doorzettingsvermogen. Na de feestdagen is ze er terug tegenaan gegaan voor de volgende -10kg!

Helga is een kordate vrouw die weet wat ze wil en er ook voor gaat. Ze heeft een druk sociaal- en gezinsleven. Met hee veel moed houdt ze vol en zal er zeker komen. Ook zij start voor ronde 2, ze is een topper!!

Suzy en haar man zijn echte bourgondiërs. Ze genieten van het leven, haar man kookt graag én lekker. Suzy is ook sportief. Om zicht nog fitter en beter in haar vel te voelen, startte ze met PUUR. Ze doet dit goed en ik ben echt wel trots op haar! Ook zij start tegen de zomer aan uitdaging 2!

 

May Willems:

Op zeker moment heb ik op Facebook een actie gezien van PUUR. Aangezien het niet ging over shakes of proteïnedrankjes was ik er direct van overtuigd dat dit me wel zou kunnen helpen. Ik heb me aangemeld en zo kwam ik bij Christel terecht. Ze vertelde me dat ik verkeerd bezig was en heeft me echt terug op de rails gekregen. Het was niet altijd makkelijk maar ik heb toch al -10kg op de weegschaal staan. Ik voel me goed nu en ik krijg flink wat complimentjes. Hier ben ik trots op, dankzij PUUR.  Ik start terug voor nog eens -10 kg!

Helga Van Gool:

Een tijd geleden maakte ik voor mezelf de klik om iets aan mijn gewicht te doen. Ik had al vanalles geprobeerd en was op zoek naar iets wat vol te houden was en blijvend resultaat opleverde. Zo kwam ik bij Christel terecht die me het PUUR-concept uit de doeken deed. Dit paste perfect in mijn leven en de kilo's gingen eraf! Op dit ogenblik sta ik bijna -20kg, een flinke prestatie van mezelf. Bedankt PUUR voor de steun en op naar de volgende -10 kg!

Suzy Volckaerts:

Ik ben 51 jaar. Vanaf mijn 37 jaar (gestopt met sport) zijn de kilo's er stilletjesaan bijgekomen. De laatste 2 jaar zelfs heel snel! Ik ben dan gestart met verschillende diëten, sommigen waren echt niet vol te houden, anderen gaven geen resultaat. Tot ik PUUR ontdekte, hier word ik hartelijk onthaald en professioneel begeleid. Met een perfect voedingsadvies, stimulans, bijsturing,... net wat ik nodig had om resultaat te bereiken! Bedankt superteam!

Coach Edwige Bellinkx over Ingrid Sambale:

Een knappe, leuke en sterk dame die perfect wist wat ze wilde bereiken, stapte binnen bij PUUR. Voor haar verjaardag wou ze enkele kilo's verliezen met een blijvend resultaat. Haar start was fantastisch, de motivatie ook. Nu, meer dan een jaar verder, na vakanties, feestjes, recepties,... staat de teller nog steeds op -9 kg! Ingrid springt geregeld nog even binnen, het resultaat blijft schitterend!

Ingrid Sambale:

Via-via kwam ik in contact met PUUR. Na een uitgebreid inleidingsgesprek voelde ik meteen een klik. Ik wist dat dit programma voor mij perfect haalbaar kon zijn. Zonder honger lijden, problemen,... bereikte ik mijn streefgewicht op mijn verjaardag! Nu, bijna een jaar later, geeft de weegschaal nog steeds hetzelfde gewicht aan. Ik ben dan ook een echte fan van PUUR en kan het iedereen aanbevelen!

Sandra:

Het begon 3 jaar geleden... Me niet meer goed voelen in mijn vel, geen zin meer hebben om ergens naartoe te gaan en helemaal geen conditie meer. Tot ik iets las over PUUR. Samen met mijn schoonmama besloten we op gesprek te gaan. Na het gesprek lag mijn besluit vast, ik zou kost wat kost afvallen, me fitter en zelfs terug mooi voelen. Nu 3 jaar later ben ik mijn coaches Monique en Edwige nog altijd dankbaar om ons zo te begeleiden en te steunen, zonder hen was het nooit gelukt! Bye bye extra 21kg, bye bye maatje 48! Ik voel me super. Aan iedereen die denkt dat het onmogelijk is ...met PUUR lukt het je!  Gewoon vertrouwen in jezelf en je coach en blijven doorzetten ook al gaat het even wat minder.  JE KAN HET!

Kristel:

April 2017 stapte in binnen bij PUUR in Genk met een streefgewicht en een streefdatum in mijn hoofd en exact 5 maand later had ik beiden bereikt …met 15 kg minder op de teller! Ondertussen zijn we 2 jaar, feestjes, vakanties en etentjes verder en is mijn gewicht nog 4 kg lager ! Geregeld ga ik nog even langs bij Puur voor wat nieuwe recepten, een duwtje in de rug en een gezellige babbel… Ik wil PUUR dan ook echt aanraden als je gezond en definitief  wil afslanken en daarna zonder moeite je nieuwe gewicht blijft behouden!
 

Claire:

Hoy, ik ben Claire! Anderhalf jaar geleden stapte ik met goede moed en veel vertrouwen binnen bij PUUR. Rugklachten, geen energie, slecht slapen, ik voelde me niet goed in mijn vel ... Ondanks een zware operatie en langdurige revalidatie lukte het me, onder stevige en professionele begeleiding van Edwige om 26 kg af te slanken. Nu zijn we anderhalf jaar en - 26 kg  verder en gaat het super met me! Op een rustig tempo doen we verder,  PUUR en ik en gaan voor nog wat kilootjes minder tegen de zomer. Wil je zelf ook flink wat kilootjes verliezen en nooit meer bijkomen? PUUR contacteren, zeker doen !
 

Coach Inge Gielen over Sandy:

Sandy is een dame die, ondanks tegenslagen, toch blijft zorgen voor anderen en daardoor een beetje haar zelfzorg uit het oog verloor. Toen ze bij me aanklopte, zijn we samen op weg gegaan naar een haalbaar gewicht waarbij Sandy zich uitermate goed voelt. Ze heeft geleerd dat beweging ook gewoon fietsen naar haar werk kan betekenen. Met een gezond voedingsschema voelt ze zich bovendien energieker. Ik ken Sandy als een heel lieve vrouw met veel doorzettingsvermogen. Ze straalt telkens als het gewicht elke keer opnieuw een beetje zakt. Sandy is inmiddels 14 kg kwijt en haar gewicht blijft dalen… Ze gaat ook verder met mij op pad tijdens de mind-walk trainingen. Sandy je bent een topmadam!

Sandy:

Een paar jaar geleden vond ik mezelf te struis/zwaar en merkte ook dat ik sneller moe begon te worden, fysiek veel minder aankon en sneller uit mijn humeur raakte … Met de professionele hulp van Inge en PUUR ben ik op korte tijd heel wat kilo’s kwijtgeraakt en begon ik me terug beter te voelen. Ook dankzij PUUR heb ik sinds kort dit streefgewicht bereikt en geleerd dat door enkele (aangename) veranderingen  in je levenspatroon dit streefgewicht ook makkelijk te behouden is.

En ja, ik ga op restaurant, geniet van lekker eten en van de vele complimentjes uit mijn omgeving en ontdek bij mezelf dat ik veel meer zelfvertrouwen, rust en vrolijkheid heb dan vroeger…en me zelfs gelukkiger voel. Dit geeft me de kracht om vol te houden !